Welcome, visitor! [ Register | Login

Post an Ad

RM0

BERMINAT MENJADI AGEN TOP-UP? SERTAILAH TEAM KAMI. BOLEH MENDAPAT PENDAPATAN SAMPINGAN LUMAYAN!

  • Negeri: Selangor
  • Negara: Malaysia
  • Listed: 13/08/2017 1:08 AM
  • Expires: 358 days
IMG-20170812-WA0008
IMG-20170812-WA0012

Description

*BERMINAT JADI AGEN TOPUP?*

💡FIKIR SEJENAK💡
_Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_

🔹JIMAT MASA
🔹JIMAT TENAGA
🔹JIMAT MINYAK
🔹JIMAT DUIT

Malah, boleh menjana *_Pendapatan Sampingan_* yang lumayan💰💰💰

=====================
*KELEBIHAN AGEN TOPUP*
=====================
✔Topup 24 jam
✔E-Reload mudah melalui H/P
✔Kadar untung/jimat yang tinggi
✔Modal kecil dan fleksibel
✔Bayar Postpaid dan bil-bil terpilih
✔Jual boleh, guna sendiri pun boleh
✔Tidak perlu ada kedai
✔Tidak perlu simpan stok kad

____________________________________

▶ Sebagai *AGEN TOPUP*, anda akan jadi seperti *tokey topup* di kedai2 yang menjual reload melalui H/P tu. Pernah jumpa kan? Bezanya, anda *tak perlu buka kedai*. Boleh jual di mana2 sahaja, *24 jam* 😎

▶ Pertama, kami akan daftarkan anda _(sila pilih pakej)_. Kemudian kami akan masukkan *Modal Kredit Jualan Topup* _(stok topup)_ permulaan, untuk anda jual nanti. Digalakkan _tambah modal_ supaya boleh jual lebih✌

Jualan topup adalah secara:
👉 *Android Aps/Ios
👉 *SRS Messenger*
👉 *web master*
👉 *SMS*
👉 *TELEGRAM*
👉 *Wechat*

Caranya sangat mudah. Anda cuma perlu taip *No Pelanggan, Jenis Topup* dan *Nilai Topup* yang mereka nak.

▶ Dalam *5-10 saat*, topup tu akan masuk terus ke H/P pelanggan (dan *Modal Kredit Jualan Topup* anda tadi akan *ditolak*). Stok modal topup ini & akaun keahlian agen topup anda *tiada tarikh luput*.

▶ Untung adalah *_cash/tunai_*, iaitu daripada bayaran pelanggan yang anda terima itu. Tak perlu pulangkan kepada syarikat, dan tak perlu daftar akaun bank. Kami akan guide anda step-by-step. Semudah ABC

Kalau malas nak save no boleh Klik link wassap ni terus 👇👇👇

http://www.wasap.my/+60122726520/PEMBEKALTOPUPMURAH
http://www.wasap.my/+60122726520/PEMBEKALTOPUPMURAH
http://www.wasap.my/+60122726520/PEMBEKALTOPUPMURAH

Tanya pasal iklan ni :

comments

No Tags

52 total views, 1 today

  

Listing ID: 938598f360680f66

Report problem

Processing your request, Please wait....

Sponsored Links

Kunyah-Kunyah, jadi KUAT

Leave a Reply

*

Terkini 2017

Produk HANGAT

Info Terkini

Income 100% ke Bank ANDA

Beli Online Senang

Teruna-Sejati-kedai18sx promo-powergel300